Om os

Om Stenum VVS

Vi er en VVS-virksomhed, der sætter dig som kunde i centrum. Dette betyder i praksis, at du altid kan være stensikker på at få lavet et godt og veludført stykke arbejde i en ordentlig kvalitet og til den aftalte tid.

Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket er med til at sikre dig et godt resultat. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og rådgiver dig naturligvis gerne i forbindelse med det arbejde, der skal laves. Det kan blandt andet være omkring valg af materialer eller lignende.

Simon, som ejer firmaet, er uddannet VVS Installatør tilbage i 2007 og har derved mange års erfaring indenfor faget. Han er altid klar på en snak om lige netop det projekt, som I ønsker hjælp til.

Stenum VVS består derudover af 2 dygtige VVS- og energispecialister, med flere års erfaring, 1 blikkenslager, 2 lærlinge og 1 deltids medarbejder på kontoret.

Store såvel som små opgaver løses Vi har i tidens løb løst både store såvel som små opgaver for private såvel som erhverv. Uanset om du har behov for hjælp til at få løst et problem med et utæt vandrør eller du ønsker at få en hjælpende hånd til at få ordnet en stoppet kloak, er vi et godt kort at have på hånden.

Med mange års erfaring i faget kan vi sikre dig det ønskede resultat – til den aftalte tid.

Herudover yder vi desuden også service på varmeanlæg og giver desuden også gerne en hjælpende hånd i forbindelse med modernisering af badeværelset og meget andet.

Kort sagt spænder arbejdsopgaverne bredt, og du kan altid få hjælp til det, som du måtte have behov for at få en hjælpende hånd til.

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du at få lavet et tilbud på din VVS-opgave, er du mere end velkommen til at ringe os op på telefon (+45) 98 83 82 70 eller sende os en mail på post@stenum-vvs.dk.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

[forminator_form id=”8″]