VVS Hjørring

Hvis toilettet lækker, radiatorerne ikke vil varme eller hvis du blot gerne vil have nyt armatur i køkkenet, så har vi en god VVS’er i Hjørring, der kan hjælpe dig godt videre med ting som disse.

Hos Stenum VVS leverer vi alle former for blikkenslager- og VVS-løsninger til Hjørring og omegn – og vi kan også komme forbi dig. Vi tager hånd om vand, varme, kobber og zink, så du kan slippe bekymringerne, og nyde et funktionelt hjem, hvor alt arbejder som det skal fra solide løsninger i det skjulte.

Læs med herunder, og find ud af mere om hvad vi laver, og hvad vi står for.

Blikkenslager og VVS-installatør i Hjørring

Hos Stenum VVS huser vi mange forskellige kompetencer i huset. Det kan du nyde godt af som kunde, for vi har set og prøvet det meste før.

Vi ved både hvordan man tilslutter en opvaskemaskine, og hvordan man lægger jordvarme efter alle kunstens regler i nybyggeri. Vi udformer både zink- og kobberløsninger på taget og i industrien, og arbejder hver dag med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige kunder.

Med andre ord tør vi godt vædde på, at du får svært ved at præsentere os for en blikkenslager- eller VVS-installatør-opgave i Hjørring, som vi ikke kan løse efter de højeste standarder i branchen. Vi kalder det sikkerhed og bekvemmelighed for vores kunder. Og vores kunder elsker, at det bare er nemt at arbejde sammen med os.

Opgaver, som vi løser

Som VVS-firma i Hjørring løser vi en lang række forskelligartede opgaver. Du kan sætte os til alt inden for:

  • Fjernvarmearbejde
  • Jordvarme
  • Tag & facade
  • Varmepumper
  • Badeværelse & armatur
  • Tilslutning af hårde hvidevarer

– og så sørger vi for, at tingene bliver ordnet. Uden sjusk i samlingerne, og efter alle branchens bedste standarder.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Så hvis du er klar på et VVS- og blikkenslager-firma, der er til at stole på, så er det nu du rækker ud til os.

Brug et par minutter på at udfylde formularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig med et tilbud, der bliver svært at afslå. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

[forminator_form id=”8″]