VVS Nordjylland

Har du brug for en professionel VVS-ekspert i Nordjylland?

Led ikke længere, for hos Stenum VVS sidder vi inde med ekspertisen, der hjælper dig godt videre. Vi løser alle typer af VVS- og blikkenslager-opgaver i Nordjylland – lige fra tilslutning af hvidevarer til zink-arbejde på taget, montering af varmepumper og etablering af gulvvarme.

Med andre ord skal du lede længe efter opgaver, vi ikke kan tage på os. Og vi behandler små projekter efter præcist de samme standarder som vi behandler de store.

Læs med herunder, og find ud af mere om hvad vi laver – og bestil et godt tilbud fra os i dag.

Stenum VVS: Din personlige VVS-installatør i Nordjylland

Hos Stenum VVS kan vi meget. Det er ikke bare fagligt, men også personligt.

Vi hyrer kun de bedste håndværkere i branchen, og her vægter personligheden også højt i vores vægtskål. En god VVS’er er nemlig en person, der kan forstå sig på almindelige menneskers behov og ønsker. Også når det kommer til VVS- og blikkenslager-arbejde i Nordjylland.

Vores ekspertiseområder spænder bredt. Når du rækker ud til os finder vi den ideelle person fra vores mandskab til din opgave, og så er det denne ekspert, du har en dialog med om din løsning.

Det gør det nemt for dig som kunde. Du skal blot forholde dig til vores kompetente VVS-installatør, og fortælle os om dit behov.

Disse opgaver klarer vi

Vi vil være Nordjyllands foretrukne VVS- og blikkenslagerfirma. Vi er allerede godt på vej – og det er bl.a. fordi vi huser en bred vifte af kompetencer i huset, som vi hver dag sætter i spil i det nordjyske.

Herunder præsenterer vi et konkret udpluk af typiske opgaver, vi klarer for vores kunder:

  • Tag & facade
  • Varmepumper
  • Badeværelse & armatur
  • Fjernvarmearbejde
  • Jordvarme
  • Tilslutning af hårde hvidevarer

Er din opgave af en karakter, som er indeholdt inden for disse kategorier? Så er det nu vi gerne vil høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ræk ud til os og fortæl os om din opgave. Det starter i vores kontaktformular, som du finder her.

Brug 2 minutter på at udfylde formularen. Så vender vores professionelle VVS’ere tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre!

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.