Varmepumper i Nordjylland

Har du en varmepumpe, der skal installeres og/eller vedligeholdes?

Hos Stenum VVS tilbyder vi både installation og løbende vedligeholdelse af varmepumper i hele Nordjylland. Og det er uanset om du skal have installeret en luft-til-luft eller luft-til-vand-varmepumpe i Nordjylland.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om vores varmepumpe-service hos Stenum – og hvis vi kan friste, så kan du bestille os allerede i dag.

Installation og vedligeholdelse af varmepumper i Nordjylland

Varmepumper er ideelle opvarmningsløsninger til det moderne hjem. Ikke bare udgør de fantastiske energi- og budgetvenlige opvarmningsformer – de er også miljørigtige. Kan du afholde etableringsomkostningerne til en ny varmepumpe er det altså meget sjældent en dårlig investering, hvis du i dag opvarmer dit hjem via mere traditionelle metoder.

Hos Stenum VVS har vi specialiseret os i installation og vedligeholdelse af varmepumper. Alle varmepumper fungerer nemlig grundlæggende på samme måde – om det er luft-til-luft-varmepumper eller luft-til-vand-varmepumper. Alle som én anvender de den samme grundlæggende teknologi, og indeholder også de samme faldgruber når man skal installere og vedligeholde dem.

Vi tager højde for alle faktorer, og får din varmepumpe monteret og installeret efter alle kunstens regler. Alt dette til en fair pris, som er til at betale for de fleste.

Vi installerer både varmepumper i Brønderslev såvel som varmepumper i Hjørring – ja, hele Nordjylland for at være mere præcis.

Hold din varmepumpe kørende med løbende serviceeftersyn

I udgangspunktet er en varmepumpe ret så vedligeholdelsesfri, sammenlignet med andre opvarmningstyper. Men ejer du en varmepumpe, så er du alligevel stadig forpligtet til et årligt serviceeftersyn af en uddannet servicemontør.

En varmepumpe, der ikke tilses mindst en gang om året, risikierer at få forkortet sin levetid. Det kan være som følge af uopdagede fejl, skader, slid og funktionssvigt fra vigtige komponenter.

Et årligt serviceeftersyn af din luft-til-vand-varmepumpe i Hjørring, Brønderslev eller det øvrige Nordjylland sikrer dig mod varmepumpens tidlige død. Jævnlige eftersyn sørger for, at du får det maksimale ud af din investering i varmepumpen – og ikke skal af med unødige penge til ekstra omkostninger på vejen.

Kontakt os nu

Skal vi stå for at installere din varmepumpe? Eller ønsker du en fordelagtig aftale om løbende serviceeftersyn?

Så er det nu du skal række ud til os. Kontakt os direkte på tlf.: 98 83 82 70, eller udfyld formularen her på siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.